Afhængigheder er det, der kvæler jeres effektivitet

Få tips og inspiration til, hvordan du kan vise de afhængigheder, I har på tværs af teams og afdelinger - og få has på dem. En efter en!

Velkommen til Agil Agendas 'agile nøglepraksisser' samling.

I dette online mini-kursus får du en masse eksempler på, hvorfor de afhængigheder, I plages af, på tværs af teams og afdelinger koster dyrt på jeres effektivitet. Men allerbedst: Du får at vide, hvordan du kan håndtere dem, og med tiden komme (næsten) af med dem

Dette mini-kursus er en del af det, vi kalder vores agile goodies, hvor vi stiller skarpt på en række helt centrale emner inden for agile. Emner, som er helt afgørende for, om man lykkes med sine agile initiativer.

I dette mini-kursus får du en masse at vide om, hvorfor jeres tværgående afhængigheder, manglende prioriteringer af specialister og kritiske ressourcer eller sene beslutninger er det, der forhindrer jer i at være effektive. Ligegyldigt hvilken metode I har valgt, så vil den slags blokeringer ramme jer og forsinke jeres projekter eller aktiviteter og resultere i sprængte deadlines og budgetter.

Jeres afhængigheder skal gøres synlige og prioriteres systematisk. Så nedsætter i nemlig den tid, I og andre er blokeret. Til alles begejstring!

At gøre jeres afhængigheder til andre og andres afhængigheder til jer synlige, kræver naturligvis lidt benarbejde. Men kan du forestille dig en verden uden nævneværdig ventetid på dem, der skal levere et eller andet til dig? Eller kolleger, der er begejstrede, fordi de altid modtager de ting, som du skal levere til dem, præcis som I har aftalt?

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det kan faktisk lade sig gøre relativ nemt, hvis bare I beslutter jer til at tage fat om nældens rod. Der er naturligvis nogle forudsætninger for at få sådan et system til at køre smidigt, men når først det er på plads, så er det min erfaring, at I aldrig vil ønske jer tilbage til de tider, hvor I arbejdede med bind for øjnene.

Når du har gennemført dette mini-kursus, vil du være klogere på, hvorfor tværgående afhængigheder er en af de største skurke, når det kommer til at bremse jeres fremdrift. Du vil også vide, hvordan du v.h.a. transparens kan gøre op med dårlige vaner og sørge for, at jeres knappe ressourcer fremover bliver prioriteret systematisk. Du har simpelthen fået inspiration til, hvordan du selv kan gribe det an, når du vil minimere de negative effekter af de afhængigheder, der er imellem jeres teams og afdelinger.


Din underviser


Annette Vendelbo
Annette Vendelbo

Annette har mange års erfaring som agil underviser, rådgiver og coach. Hun underviser både i Kanban og Scrum på team og ledelsesniveau, samt i agil projektledelse,

Med Annette som underviser får du både en, der er kniv-skarp på teorien, men også en der selv bruger teorien i praksis, når hun hjælper sine kunder med at planlægge og gennemføre agile implementeringer og transformationer, så de når præcis de mål, de har sat sig.

På Annettes kurser får du krydret teorien med en masse eksempler fra virkelige projekter. Det betyder, at det bliver lettere for dig, når du selv skal omsætte den teori, du lærer, til praksis.


Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter nu, og det slutter aldrig! Du styrer helt selv hvor hurtigt du vil gennemføre kurset, hvornår du vil starte og hvornår du vil slutte.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Hvordan lyder adgang for evigt? Efter at du har tilmeldt dig, har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du vil og på alle dine devices
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Vi vil bestemt ikke have, at du er utilfreds. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kontakt os inden for 14 dage - så får du hele din betaling retur.
Må jeg dele kursusmaterialet med andre?
Nej, det kan vi desværre ikke tilbyde dig. På denne platform er vilkårene, at alt kursusmateriale kun stilles til rådighed for den person, der har købt kurset. Er I flere, der ønsker at tage kurset, så kontakt os på [email protected], så er jeg sikker på,, at vi finder en model, som I vil være tilfredse med
Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at betale med kreditkort?
Hvis du ønsker at betale med fx. faktura eller mobilepay, så skal du kontakte os på [email protected] eller 4541 4242

Jeg håber, at vi ses!

Nu ved du, hvad du får med dig i denne agile goodie. Mere enkelt (og billigt) bliver det ikke at opbygge grundlæggende viden om et af de elementer, som er aller vigtigst, når det kommer til at forkorte den spildtid du har, når du venter på andres leverancer, beslutninger m.v.

Tværgående afhængigheder vil ramme dig, uanset hvilken metode, du arbejder efter, og din evne til at minimere de negative konsekvenser vil være afgørende for, hvor effektive du og dit team eller projekt kan være. Jeg glæder mig til at dele mine - hårdt sammensparede - erfaringer med dig.

Velkommen til!

Mange venlige hilsner
Annette Vendelbo


Ja tak! Lad mig komme i gang