E-bog: Basis-guide til Kanban

Få overblik over metoden og viden om alle de byggeklodser du skal bruge, for at bygge et robust Kanban-system

På små 90 kompakte sider får du de byggeklodser, der skal til for at komme i gang med Kanban og bygge et Kanban-system. Du lærer om de 3 fundamentale principper, de 6 kernepraksisser, som benyttes i det daglige. Du kan læse om de 9 værdier, der er pejlemærker for den adfærd, der skal til for at få et godt Kanban-system op at køre. Alt dette er din basis for at få en overordnet forståelse for hvordan Kanban-metoden fungerer.

Du får også konkrete eksempler på hvordan tavlerne i et Kanban-system kan se ud. Ikke mindst den tavle, hvor de tværgående afhængigheder bliver visualiseret. Og som en særlig godbid, så deler jeg den proces med dig, som jeg selv bruger på de Kanban-implementeringer, jeg står i spidsen for hos mine kunder.

Er Upstream- og Downstream-Kanban nyt for dig? Så er det også hér, du få en forklaring på, hvorfor begge dele er nødvendige, når man skal arbejde så effektivt som muligt og få styr på prioriteringen af de opgaver der lander i ens team.

Oven i det viser jeg dig de målinger, der er mest anvendt i Kanban, og du får lidt at vide om de roller, som du bør besætte, for at få mest mulig kvalitet ind i jeres Kanban-system.

Denne e-bog er med andre ord til dig, der er nysgerrig på, hvordan Kanban-metoden fungerer og hvad du skal tænke på, hvis du vil have mest muligt ud af metoden.

God fornøjelse med din e-bog!

Mange hilsner
Annette Vendelbo

P.S. Jeg har en "stor" Kanban-bog under vejs på dansk, så hvis du vil lære Kanban i alle detaljerne, så kan du finde bogen her på siden om nogle måneder


 
Din underviser


Annette Vendelbo
Annette Vendelbo

Annette er agil ekspert og underviser i både Scrum, Kanban og god agil praksis. Hun er forfatter til bogen "Agile transformationer i praksis" og af en lang række artikler og e-bøger om Kanban og agile praksisser.

Både som forfatter, underviser og coach bruger hun sin teoretiske viden og lange praktiske erfaring med agile systemer til at hjælpe sine kunder, når de skal implementere Kanban, Scrum eller SAFe, og sørger for, at de får planlagt og gennemført deres transformationer, så de når præcis det mål, de har sat sig.

Det faktum, at hun både er teoretisk knivskarp og har 10 års praktisk erfaring som agil rådgiver og coach gør, at du med Annette som forfatter både får teorien på plads, men også får en række eksempler fra rigtige projekter og transformationer foræret, som du kan lade dig inspirere af, når du selv skal igang med at arbejde agilt.Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg downloade min e-bog?
Det kan du simpelthen lige med det samme!
Hvor længe har jeg adgang til e-bogen her på siden?
Hvordan lyder adgang for evigt? Når du har købt bogen, så har du adgang til den, så tit du vil og på alle dine devices
Må jeg kopiere e-bogen og give andre en kopi?
Nej, det kan vi desværre ikke tilbyde. E-bogen må du kun bruge i det ene eksemplar, som du downloader. Du må naturligvis gerne printe og låne din e-bog ud, præcis som når du har købt en bog hos boghandleren, som du lader andre læse.
Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at betale med kreditkort?
Hvis du ønsker at betale med fx. faktura eller mobilepay, så skal du kontakte os på [email protected] eller 4541 4242